Grillrutiner



Efter långa månader av kyla och vinter så är äntligen grillsäsongen här. Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till. Eftersom att det är enda maträtten en riktig man gör. Antagligen på grund av att det medför vissa risker, såsom eld och tändvätska.


När en man erbjuder sig att grilla händer förljande:

1. Kvinnan handlar all mat.

2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förberder efterrätten.
3. Kvinnan marinerar köttett, lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor.
Sedan bär hon ut det till mannen som sitter brevid grillen- med en öl i handen.

Här kommer det viktiga:
4. MANN EN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.


5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare.

6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!

Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNARÖVER DET TILL KVINNAN.

8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren duk.

9. Efter maten dukar kvinnan av och diskar.

Och viktigast av allt:
10. ALLA TACKAR MANNEN SÅ MYCKET FÖR DEN UTSÖKTA MÅLTIDEN OCH BERÖMMER HONOM FÖR HANS FÄRDIGHETER.


11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matfria dag?. När han ser hennes reaktion kommer han fram till (det har han misstänkt länge) att det aldrig går att göra en kvinna nöjd!



Kommentarer
Postat av: Jenny

mitt i prick kamrat!

2008-07-20 @ 18:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback